Za dosego boljšega delovanja ta stran uporablja piškotke.

Ali se strinjate z njihovo uporabo?

Strinjam se
IB-CADDY d.o.o. SME certificate

SOLIDWORKS je na letni konferenci SOLIDWORKS World 2014, San Diego, Kalifornija, med referenčnimi izdelki konstruirani v okolju SOLIDWORKS prikazal tudi rezalno-cepilni stroj RCA 400 joy, katerega proizvaja podjetje TAJFUN iz Planine pri Sevnici.

TAJFUN Planina d.o.o. je zasebno proizvodno podjetje s 135 zaposlenimi in več kot 40.letno tradicijo. Vseskozi se je veliko vlagalo v kadre in opremo in se iz obrtne delavnice razvilo v moderno podjetje.

TAJFUN Planina d.o.o. je vodilni svetovni proizvajalec gozdarske mehanizacije, ki je s svojimi izdelki prisoten po celem svetu. Več kot 90% proizvodnje vitlov izvozi na tuja tržišča: Evropsko Unijo, Kanado, Norveško, ZDA, Južno Afriko, Avstralijo, Novo Zalandijo, Švico, države bivše Jugoslavije, Rusijo, Belorusijo, Litvo, Čile, ... Vsi vitli podjetja TAJFUN Planina d.o.o. ustrezajo mednarodnim standardom o kakovosti in varnosti.

Več o rezalno-cepilni stroj RCA 400 joy je dostopno na http://www.tajfun.com/sl/program.asp?program=rdeci&id_strani_var=162.

Slika: rezalno-cepilni stroj RCA 400 joy podjetja TAJFUN iz Planine pri Sevnici prikazan na letni konferenci SOLIDWORKS World 2014 v San Diegu, ZDA