MySolidWorks

Spletno usposabljanje, podpora, oblačno shranjevanje in še več – vse na dosegu roke.

MySolidWorks – spletno usposabljanje, podpora, oblačno shranjevanje in še več – vse na dosegu roke.

Dodatne storitve za stranke z aktivnim vzdrževanjem SOLIDWORKS®

Nove spletne storitve MySolidWorks nudijo dostop do:

  • MySolidWorks Training – NOVO – 120 modulov namenjenih za učenje programa SOLIDWORKS, ki vsebujejo tudi priprave za opravljanje SOLIDWORKS certifikatov. Vsebina usposabljanj vključuje: SOLIDWORKS osnove, učenje naprednih kosov, pločevine, naprednih sestavov in še več.
  • MySolidWorks Drive – Povežite oblačne storitve kot so Google Drive ali Dropbox z MySolidWorks računom – tako lahko dostopate in si ogledujete svoje projekte in načrte s spletnim pregledovalnikom eDrawings kar preko spleta in od koderkoli. Tako lahko podatke, ki zavzamejo veliko prostora enostavneje delite s sodelavci, kolegi in ostalimi udeleženimi v vaših projektih (stranke, proizvajalci, …)
  • My VAR – Omogoča povezavo z vašim SOLIDWORKS posrednikom – sistem omogoča posredovanje informacij o posrednikovih morebitnih razpisanih šolanjih, seminarjih in webinarjih, ter tudi o raznih novicah za katere posrednik meni, da bi utegnile biti za vas zanimive.
  • MySolidWorks Manufacturing Network – mreža, ustvarjena z namenom povezati SOLIDWORKS uporabnike z zanesljivimi proizvajalci in ponudniki 3D tiskanja, obdelave pločevin, CNC obdelave, brizganja plastike itd. Proizvajalci in ponudniki se že prijavljajo v sistem, SOLIDWORKS uporabniki pa boste kmalu med temi ponudniki lahko izbirali in izbrali primernega, ki bo za vas hitro ustvaril dejanske kose, ki ste jih zmodelirali. Proizvajalci na podoben način lahko tudi lažje promovirajo in vas seznanjajo s svojimi storitvami.

 

Te nove storitve so dostopne SOLIDWORKS uporabnikom v treh različnih nivojih:

  • MySolidWorks: Za vsakogar in vse SOLIDWORKS uporabnike.
  • MySolidWorks STANDARD: Brezplačno za uporabnike z veljavnim SOLIDWORKS vzdrževanjem, ki želijo prispevati k svoji ekipi konstrukterjev s hitrejšim in pametnejšim delom s programom SOLIDWORKS.
  • MySolidWorks PROFESSIONAL: Na voljo uporabnikom z veljavnim SOLIDWORKS vzdrževanjem, ki želijo svoji ekipi konstrukterjev zagotoviti najbolj učinkovito in uspešno delovno okolje.
Funkcionalnost MySOLIDWORKS Professional MySOLIDWORKS Standard MySOLIDWORKS
ISKANJE - pridobite najboljše odgovore na vprašanja o SOLIDWORKS od skupnosti in podpornih virov.
UČENJE - SOLIDWORKS vsebina za spletno učenje in se naučite SOLIDWORKS po svojem urniku, v svojem tempu, iz udobja vašega računalnika ali mobilne naprave.
PRIROČNIKI - spletni priročniki za usposabljanje – za stranke, ki so se pred kratkim udeležili šolanja pri SOLIDWORKS posredniku.
OBLAČNE STORITVE - shranjevanje za izmenjavo in ogled vaših datotek in modelov na enem mestu.
SOLIDWORKS MANUFACTURING NETWORK - svetovna mreža proizvajalcev, za lažjo izdelavo vaših modelov.
BAZA ZNANJA - iščite rešitve v bazi znanja, pregledujte zahtevke za popravke/izboljšave, spletna pomoč, napredni forumi in še veliko več.
My VAR - Ostanite povezani z vašim SOLIDWORKS posrednikom – dobite tehnično vsebino in več na dosegu roke.
CUSTOMER PORTAL - domača stran za SOLIDWORKS podporo, za prenose, sistemske zahteve, …
CERTIFIKATI - priprave za opravljanje SOLIDWORKS certificiranja.