Vzdrževanje

Optimizirajte svojo naložbo v SolidWorks.

Nove verzije SOLIDWORKS in servisni paketi
Prejmite najnovejšo programsko opremo SOLIDWORKS za izboljšanje učinkovitosti in produktivnosti. Med novimi različicami bodite pozorni na nadgradnje in servisne pakete SOLIDWORKS, ki odpravljajo pomembne težave, ki jih sporočajo uporabniki SOLIDWORKS-a.

Lokalna tehnična podpora
SOLIDWORKS vzdrževanje vam omogoča dostop do tehnične podpore vašega lokalnega zastopnika programske opreme. Podporne storitve vključujejo telefonsko (in spletno) pomoč s funkcijami, ukazi, namestitvijo in odpravljanjem težav za predhodne in trenutne izdaje programske opreme SOLIDWORKS.

SOLIDWORKS Customer Portal
Poln dostop do SOLIDWORKS portala za uporabnike – na SOLIDWORKS Customer portalu (http://www.solidworks.com/customerportal) lahko dostopate do SOLIDWORKS baze znanja, do informacij o vaših produktih, do najnovejših verzij SOLIDWORKS, …

CSWP and CSWA Certificiranje
SOLIDWORKS uporabnikom z aktivnim vzdrževanjem nudi kupone za brezplačno certificiranje, ki vam lahko pomagajo pri izboljšanju spretnosti uporabe programa. Ti kuponi se obnovijo dvakrat letno (1. januar in 1. julij). Kupone lahko uporabi neomejeno število uporabnikov, a en uporabnik ne more uporabiti kupona dvakrat. Če je uporabnik kupon že porabil, mora počakati, da se le-ta obnovi. Postopek pridobitve brezplačnega certifikata je opisan na forumu
(https://forum.ib-caddy.com/viewtopic.php?f=3&t=802)

SOLIDWORKS Vizualize Standard
Uporabniki z aktivnim vzdrževanjem za SOLIDWORKS Professional ali SOLIDWORKS Premium imajo tudi dostop do SOLIDWORKS Visualize Standard. SOLIDWORKS Visualize Standard je najhitrejši in najpreprostejši način za izdelavo fotorealističnih fotografij na osnovi 3D podatkov.
https://solidworks.ib-caddy.com/products/sw_visualize.php

MySolidWorks
Ena spletna lokacija, ki vam olajša pridobivanje kakršnihkolih informacij o SOLIDWORKS-u kadar koli in kjerkoli na kateri koli napravi. Od učenja novih spretnosti programa SOLIDWORKS preko spletnih tečajev, SOLIDWORKS foruma ali pa odgovore poiščite v obsežni SOLIDWORKS knjižnici znanja (SOLIDWORKS Knowledge Base). MySolidWorks razpolaga z viri 24/7.
https://solidworks.ib-caddy.com/products/mysolidworks.php

Kot del storitev SOLIDWORKS vzdrževanja boste imeli dostop do računa MySolidworks Standard. Nadgradnja na račun MySolidWorks Professional je na voljo samo za uporabnike z aktivnim SOLIDWORKS vzdrževanjem in doplačilom.

SOLIDWORKS CAM Standard
Za vsako licenco SOLIDWORKS Standard, Professional in Premium z aktivnim vzdrževanjem je vključen SOLIDWORKS CAM Standard. SOLIDWORKS CAM Standard vam omogoča hitro programiranje posameznih rezkanih delov in konfiguracij, ne da bi zapustili okolje SOLIDWORKS 3D CAD. Imate popoln dostop do določanja pravil v okviru SOLIDWORKS CAM, da ustvarite in izdelate svoje standarde podjetja, kot tudi obdelavo na podlagi tolerance (TBM – Tolerance-Based Machining).
https://solidworks.ib-caddy.com/products/sw_cam.php