SOLIDWORKS Visualize

SOLIDWORKS Visualize (prej znan pod imenom Bunkspeed) vsebuje paket samostojnih programskih orodij, ki združujejo vodilne zmogljivosti renderiranja z načrtovalsko usmerjenimi funkcijami in delovnim tokom, ki omogočajo enostavno in hitro ustvarjanje vizualnih vsebin za oblikovalce, inženirje, tržnike in druge ustvarjalce vsebin. Uvozite SOLIDWORKS, Autodesk Alias, Rhino, SketchUp in mnoge druge CAD formate ter ustvarite prepričljive prizore in najbolj realno vsebino kot se da.

SOLIDWORKS Visualize pomaga organizacijam, vključno ne-tehničnim uporabnikom, da lahko iz 3D CAD podatkov ustvarjajo fotorealistične tržne vsebine, ki so pripravljene za tisk ali spletno stran le v nekaj minutah. Od statičnih slik do animacij in poglobljenih spletnih vsebin, SOLIDWORKS Visualize zagotavlja fotografske vsebine, ki jasno in čustveno prikazujejo izdelke v resničnem svetu. Preprost, intuitiven vmesnik daje uporabnikom orodja za enostavno razvijanje bogate, foto kakovostne vsebine, ki omogoča vsem uporabnikom na katerikoli ravni usposobljenosti, da izkusijo sprejemanje odločitev o 3D vsebini, na hiter, enostaven in zabaven način.

Z izboljšanjem konceptov, kateri so obravnavani v fazi načrtovanja, razvoja in trženja, SOLIDWORKS Visualize pomaga uporabnikom in zainteresiranim stranem izbirati, potrditi, izboljšati in prodati najboljše in najbolj trdne idejne zasnove, preden namenijo potratna sredstva za inženiring, izdelavo prototipov in trženje za določen projekt.

SOLIDWORKS Visualize pomaga zmanjšati napake in zagotovi, da izdelki pridejo hitreje na trg:

  • izboljša notranje oblikovanje, inženiring in prodajne ocene, ter s tem sprejemanje bolj pametnih končnih odločitev
  • drastično zmanjša stroške in število fizičnih prototipov, ter s tem pomaga priti do končne odločitve pri oblikovanju veliko bolj učinkovito
  • veliko prej omogoči fotorealistične podobe in tržno vsebino ter s tem pomaga pri promoviranju najnovejših izdelkov preko spleta / tiska
  • dodatni prihranek časa omogoča več časa za načrtovanje, kar posledično pomeni boljši končni izdelek

SOLIDWORKS Visualize obstaja v dveh nivojih:

  • SOLIDWORKS Visualize Standard in
  • SOLIDWORKS Visualize Professional

SOLIDWORKS Visualize Standard

Najhitrejši in najpreprostejši način za foto-kakovostne slike za vsakogar, ki potrebuje »fotografije« sovjih 3D podatkov.Nič več kompromisa pri kakovosti predstavitve projekta in tržnem gradivu z zanašanjem na zajem zaslona ali drage fotografije fizičnih prototipov za prikaz prihajajočih izdelkov. Hitro in preprosto ustvarite čustvene vsebine za izboljšanje razvojnega procesa in priskrbite tržni oddelek s foto-kakovostnimi sredstvi prej kot ste si kdaj zamislili.

SOLIDWORKS Visualize Professional

Obsežen komplet orodij za enostavno ustvarjanje slik, animacij in interaktivne vsebine. Povejte poglobljeno zgodbo s CAD podatki z ustvarjanjem foto-kakovostnih posnetkov, interaktivnih animacij in 360-stopinjskih pogledov, da učinkovito komunicirate najbolj zapletene podrobnosti zasnove. SOLIDWORKS Visualize Professional vključuje vse odlične funkcije iz nivoja SOLIDWORKS Visualize Standard, poleg pa še napredne funkcije kot so animacije, predstavitvene načine v realnem času, filtre kamere, in še veliko več.