SOLIDWORKS EDUCATION

Izkoristite najbolj razširjeno 3D programsko opremo na svetu v popolnoma integriranem inženirskem paketu, ki ga učenci in učitelji potrebujejo za uspeh.

SOLIDWORKS vsako leto izda novo verzijo programa. Trenutno je aktualna verzija SOLIDWORKS 2018. Poleg komercialne verzije programa pa SOLIDWORKS vsako leto izda tudi akademsko verzijo tega programa. Le-ta ne izide ob istem času kot komercialna verzija temveč približno takrat, ko izide popravek SP3.

Izobraževalne ustanove, ki imajo zakupljene določene pakete SOLIDWORKS akademskih licenc, imajo dostop tudi do licenc za uporabo doma, ki jih lahko razdelijo svojim učencem/dijakom/študentom in učiteljem/profesorjem.

Licence za domačo uporabo se delijo na dva dela: SOLIDWORKS Student Premium (prejšnja leta se je ta licenca imenovala Student Engineering Kit – SEK) in SOLIDWORKS Student Standard – (prejšnja leta se je ta licenca imenovala Student Design Kit – SDK).

Razlika med SOLIDWORKS Student Premium in SOLIDWORKS Student Standard je ta, da SOLIDWORKS Student Premium temelji na SOLIDWORKS Premium licenci in vsebuje vse dodatke, ki so našteti zgoraj, SOLIDWORKS Student Standard pa temelji na SOLIDWORKS Standard licenci.

Kateri paket SOLIDWORKS Education je pravi za vas?
Ponudba izdelkovSOLIDWORKS
Student Premium
SOLIDWORKS
Student Standard
SOLIDWORKS Premium
SOLIDWORKS Standard
SOLIDWORKS Simulation Premium
SOLIDWORKS Simulation Xpress
SOLIDWORKS Flow Simulation
SOLIDWORKS FloXpress
SOLIDWORKS Sustainability
SOLIDWORKS Sustainability Xpress
SOLIDWORKS CAM Professional
eDrawings Professional
eDrawings Standard
MySolidWorks Professional
SOLIDWORKS EDU Electrical Professional
FLOW Simulation modula HVAC in Electronic Cooling
SOLIDWORKS Plastic Premium
SOLIDWORKS Model Based Definition
SOLIDWORKS Treehouse
SOLIDWORKS Visualize Professional
SOLIDWORKS Composer
SOLIDWORKS PDM Standard
SOLIDWORKS Toolbox
SOLIDWORKS Motion Simulation